Правдата ќе ја бараат на суд: Властите купиле дрво од 50.000 евра, граѓаните ја крстиле „мртва елка“, а од нејзините гранки ќе се смеете цел ден

Занимливости

Римјани овие денови пред Божиќ можеби ги поминуваат најлошите денови во поновата историја. Имено граѓаните на...

Погледнете ги овие досега не објавени снимки: Вака изгледале застрашувачките нуклеарни тестирања за време на Ладната војна (ВИДЕО)

Занимливости

Националната библиотека Ливермор од Калифорнија објави колекција од 60 снимки од американските нуклеарни тестови,...