Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје ја напуштија седницата: Го креваме својот глас против теророт и неправдата, притворот на интелектуалци и уметници кои се жртви на политичка одмазда

Скопје

Во ова време се испишува најцрната страница во историјата на македонскиот народ и на македонската држава. Ова...