Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Коментари

janevski-darko

 

Пред десетина дена, во некое интервју, Зоран Заев посочил дека „Дневник“ е меѓу медиумите што ги контролира Никола Груевски. Kласична клевета, ама си вели ...

nenad-kolumna-240

Ниту девет години во опозиција не се доволни за СДСМ да го промени арогантниот однос кон новинарите и јавноста. Дури и сега, во перио ...

filip

Истражувајќи во Државниот архив на Република Македонија, најдов еден интересен документ. Можеби тој им е познат на историчарите, но м ...

Darko-Janevski

Многу сме среќни што Доналд Туск утре ќе дојде да н` види и да н` праша за јуначкото ни здравје. А знаете ли кој воопшто е тој човек? Поим нем ...

16000slika-marjan

Нешто потенцирано!

vlatko160

Вчера пратениците од коалицијата на СДСМ во Собранието го поддржаа еден од најскандалозните предлози кои што дошле во парламентот изминативе 25 години. Тоа е епилогот од гласањето во парламентот овој ...

sotir.jpg-500

Една изјава на Зоран Заев и една телеграма на техничкиот министер МВР, Оливер Спасовски, ме потсетија на Роланд Реган, кој во една приго ...

janevski160000

Значи, имаме генерален секретар на политичка партија именуван за министер на МВР. И пазате ја сега комуњарската реакција на неговата прва телеграма: ќе го департизирал министерството. Шупливи шајшу ...

marija-joveska-n

 

 

 

Интересно ми е како деновиве на интернет читам коментари и гледам објави од македонци кои постојано ја презираат Македони ...

dragan-pavlovikj-latas-310013

Под надворешна присила која во Македонија не е видена од Рамковниот во 2001 година извршена е примена на договореното од Пржино, па потоа доградено и допо ...