Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Автомобили

BMW-M8-Concept-Car-2

Автомобилите од Баварија се едни од најпосакуваните во автомобилската индустрија и со право – нудат навистина извонредно возачко дож ...

renault1-160

Рено и годинава e официјален превозник на овогодинешното 36–то издание на фестивалот „Браќа Манаки”.

japan-6

 

Веројатно најмалиот автомобил на светот ни доаѓа секако од Јапонија. Доволно е да го земете со вас каде и да сте, да го ставите во чанта, излезете на улица, спуштите на тротоар и да се возите.

  • 24 часа