Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Младата Орнела вчера ја загуби битката со најпакосната болест.

ooornelaaaa

Сите ја помниме со широка насмевка, па нејзината прерана смрт ни нанесе голема болка.

На социјалните мрежи нејзините колеги и пријатели пишуваат пораки за последен поздрав.

Новинарот Антонио Димитриевски исто така напиша многу потресен статус. Истиот го пренесуваме во продолжение:

Тешко е во овие мигови човек било што да каже...тешко е да замислиме дека те нема повеќе меѓу нас. Но, ако таму некаде горе има свет, поубав и поправеден од овој, ти ќе бидеш новата принцеза, новата муза на уметноста, на убавината, на песната, играта, дизајнот...

Зашто верувам дека тој свет е многу поинаку дизајниран од овој, овдешниот...суров, неспокоен, неправеден...!

И покрај сета болка и жал што ми ја стегаат душата, еве, собрав малку сили да им кажам на сите дека чест ми е што те познавав, горд сум што можев да бидам во твоја близина и бескрајно тажен што повеќе ја немам таа привилегија, ангелу...

Наместо нас, сега ќе те дружат ангелите, ќе пееш и танцуваш таму каде што се Тоше, Дуле, Гоце, Бојс, Сашка, Авона....македонските АНГЕЛИ.

Почивај во мир, моја мала пријателке!

 

Спонзорирани линкови

  • 24 часа