Освежено 16:14:25
Понеделник, 26 Јуни 2017

Јелена Карлеуша објави снимка од еден од своите концерти на кој ја испеа песната „Ѓурѓевдан“ на “Бијело Дугме“.

jel500

Судејќи по видеото таа направила спектакл, а сцената на која публиката пее хорски со неа, и самата вели е незаборавна.

Уште сум под впечатоците од концертот во Швајцарија. Вака 1.000 луѓе ја пеат песната „Ѓурѓевдан“, јас не им требам“ – напиша таа.

Извор: Вистина.мк

Спонзорирани линкови

  • 24 часа