Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Андрија Милошевиќ веќе една година ужива во љубовта со колешката Александра Томиќ, која стана и дел од екипата на серијата „Андрија и Анѓелка“.

andrija500

Александра има споредна улога во овој ситком која го освои регионот, а ја толкува улогата на девојката на таткото на Андрија.

Во една од следните епизоди, нејзиниот стомак  ќе „порасне“  што секако ќе го изненади Андрија.

1andrija500

Да не ве оставиме покуси со дневна доза смеење погледнете  го и видеото како изгледа кога Андрија и Анѓелка одат заедно во шопинг.

Filipove čizme

Obuća za krizu srednjih godina

Posted by Andrija i Anđelka on понеделник, 2 ноември 2015

Спонзорирани линкови

  • 24 часа