Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Технологија

trik-mobilen160

 

Живееме во време во кое повеќето луѓе во развиениот свет поседуваат мобилен телефон.

avion-kola160

 

Како би реагирале кога додека си се возите во кола би забележале авион зад вас?

viber160

Постои голем избор на апликации за разговарање со пријателите преку пораки, но Viber сега е една од ретките која ви нуди да ги избришете веќе испратените пораки.

viber160

Голем број корисници на комуникациската апликација Viber утрово се соочуваат со проблеми. Корисниците меѓу себе не можат да разменуваат пораки и фотографии. 

13160000002895761

Во време на социјалните мрежи нормална појава е некој корисник да блокира друг од која било причина и на тој начин се оневозможува пристап на објавите и директно праќање на пораки.

diznisaat160

 

Волт Дизни е синоним за анимирани филмови, односно цртани филмови.

fa160

„Фејсбук“ на сите свои платформи ја блокираше страницата на малата социјална мрежа Tsu.co.

aplikacija160

Американската технолошка компанија „Гугл“ ја разви апликацијата „Who’s Down“ која на корисниците им овозможува да дознаат кој од луѓето кои ги познаваат е расположен за излегување.

mob160

Замислете дека некој може да ве шпионира преку мобилен телефон, кој можеби сега го држите во рака, а за тоа не сте ни свесни.

eatmachine160

 

Автомобилските отпади не се многу интересни места, таму може да се начeка стари и оставени автомобили, по некое куче и по некој чувар...

  • 24 часа