Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Живееме во време во кое повеќето луѓе во развиениот свет поседуваат мобилен телефон.

trik-mobilen500

Затоа, добро е да се знае по некој трик во врска со мобилните телефони.

Во следното видео, популарниот Јутјубер Dave Hax ќе ви покаже неколку фантастични трикови кои мора да ги знаете доколку поседувате мобилен телефон.

Погледнете го следното видео.

Спонзорирани линкови

  • 24 часа