Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Од под рушевините во Сирија е спасено мало детенце.

 bebe-sirija500

Настан кој е доказ дека чудата сепак постојат.

Група луѓе го извлекоа малото дете од под рушевините, па за влакно му го спасија животот.

Возрасните мажи со голи раце копаа за да го спасат детенцето, а на крај трудот им вроди со плод.

 Погледнете го видеото. 

Спонзорирани линкови

  • 24 часа