Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Виталиј Здоровјецки е познат по своите црни шеги со мајка му и сите останати.

car-flip500

Овој пат се договорил со возачот во Дубаи, да и наместат скриена камера на мајка му, со цел да ја исплашат.

Скриената камера се состоела од накривено возење со автомобилот.

Синот смислил се како што треба, но не можел да претпостави дека и мајка му може да го зафркне.

Мајка му одеднаш се онесвести, погледнете на видеото што се случи.

Спонзорирани линкови

  • 24 часа