Освежено 16:14:25
Понеделник, 26 Јуни 2017

На 15 годишна возраст во 2010 година на Зак Зеилер од Ида, Мичиген му бил дијагностициран рак Hodgins’s Lymphoma, поради кое неговата телесна тежина тогаш достигнала 45 килограми.

bodi-bilder-rak500

Но како што видеото покажува, тој го победил ракот и сега има 80 килограми спакувани во одлична фитнес градба!

Неговиот импресивен изглед е резултат на големиот труд вложен низ годините, вежбајќи 2 часа дневно, почнувајќи за време на неговата терапија.

Голема дебата предизвика на интернетот дали бил природен, односно дали користел анаболици или не.

Знаејќи го неговото минато, ова видео во кое тој го демонстрира неговиот тренинг- раце, е навистина за почит.

Спонзорирани линкови

  • 24 часа