Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Партии

tribinanavmro-dpmnee160

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата “На Македонија и треба твојата идеја”.

vmro dpmne logo160 160 100

Недостатокот на воздух кај СДСМ е директно поврзан со ефектите на нивните фашистички предлози за Законот за медиуми, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

vmro-dpmne1-160

ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи СДСМ да ја узурпира и укинува слободата на медиумите и да дејствува спротивно на сите европски стандарди и конвенции за слобода на изразување и слобода на информирање.

aleksandar-nikolovski407

 

Досегашните борци за слобода го покажаа своето тоталитаристичко лице, истакна денес Александар Николовски од ВМРО ...

vmro dpmne160

ВМРО ДПМНЕ најостро го осудува денешниот обид на Зоран Заев и СДСМ да ја укинат слободата на говор прогласувајќи ги медиумите за непријатели и да ја укинат слободата на деловно одлучување со закани ...

vmro dpmne.jpg160

 

Зоран Заев е брат на Вице и креатор на економската теорија „евро кај Вицето, за мене и евро за црквата“, се вели во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ по однос на прес конференцијата на Зоран Заев.

9871600tled-1

Апсолутно не прифаќаме ниту еден предлог од било која партија, а за жал добивме таков предлог од СДСМ- државата да има можност за регулација и за цензура на квалитетот, пристрасноста односно непристрас ...

17160000titled-1

Самиот начин на кој советничката група на СДСМ побара точката да биде на дневен ред на денешната седница на Советот на Град Скопје е крајно аматерски. Тоа е точка во која практично не знаеме што бара СД ...

vmro dpmne logo160

СДСМ сака да ја види Македонија на колена, реагираат денес од ВМРО-ДПМНЕ.

tribini-vmro160

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата “На Македонија и треба твојата идеја”.

  • 24 часа