Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат две трибини како дел од кампањата “На Македонија и треба твојата идеја”.

tribinanavmro-dpmnee500

-Првата трибина ќе се одржи во 17:00 часот во хотел Истатов во Дојран.

-Втората трибина ќе се одржи во 20:00 часот во Дом на култура во Демир Капија.

На трибините ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Зоран Ставрески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Спонзорирани линкови

  • 24 часа