Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Владините министри се приклучија на денешната акција „Ден на дрвото - засади ја својата иднина“.

misajlovski-ristovski233

Министрите за финансии, Зоран Ставрески, транспорт и врски Владо Мисајловски, за култура Елизабета Канческа-Милевска, замениците министри Спиро Ристовски и Ванчо Костадиновски, заедно со директорот на Македонски шуми, денес садеа дрвца во Прилеп.

misajlovski-spiro111

Тие се во градот како придружба на премиерот Никола Груевски кој во Прилеп денес има богата работна агенда.


misajlovski-ristovski-kance

Спонзорирани линкови

  • 24 часа