Освежено 16:14:25
Петок, 28 Април 2017

Денес, на Ден на дрвото, добитничката на првиот автомобил VW PASSAT од инстант лозот СРЕЌНИ ТРКАЛА, заедно со Марјана и Иџе и тим од Државна лотарија на Македонија, Порше Македонија и Мотоцентар, со својот нов автомобил ги посети просториите на Мотоцентар каде се организираше ден за дарување и садење.

drzavnalotarijaprsoopstenie

Автомобил VW PASSAT го доби својот подарок - сет зимски гуми од Мотоцентар, а паркот пред Мотоцентар доби ново зимзелено дрво кое го насадија Марјана, Иџе и добитничката Ирена Стојановска.

Бренд амбасадорот на Мотоцентар - Иџе Стефановски, предавајќи го подарокот, изјави дека заедно со тимот на Мотоцентар учествувал во изборот на зимски гуми од брендот NOKIAN и и пожела на Ирена среќно, безбедно и сигурно возење во зимски услови. Директорот на Мотоцентар Горан Гроздоски изрази задоволство од досегашната соработка со Порше Македонија и почетокот на соработката со Државна лотарија на Македонија, по основ на инстант лозот Среќни тркала, истакнувајќи дека Мотоцентар секогаш стои зад создавање дополнителни вредности.

Инстант лозот Среќни тркала има уште 6  добивки автомобили кои ќе бидат дополнително опремени со сет зимски гуми од асортиманот на Мотоцентар. Добитничката на првиот автомобил VW PASSAT повторно им порача на сите оние кои играат и не играат инстант лотарија, да не ја губат надежта и да трагаат по својата среќа играјќи ги игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија. 

Спонзорирани линкови

  • 24 часа