Вести

Протестен конвој од автомобили во знак на поддршка на притворените патриоти

ВМРО-ДПМНЕ во знак на поддршка на притворените патриоти за настаните од 27 април, денес со почеток од 18:30 часот пред Спортската сала „Јане Сандански“ ќе организира протестен конвој од автомобили, кој ќе се движи по следната делница:

Собирно место: Спортска сала Јане Сандански, потоа ќе се движи кон – Железничка станица – Зграда на Црвен крст – Рекорд – Бул. Св. Климент Охридски – Бул. Патизански одреди – Рузвелтова – Бул. Илинден – Зграда на Влада на Република Македонија – Основен суд Скопје 1 – Скопје.