Општини

И во Битола ќе се протестира против политичкиот прогон и монтираните процеси

Во Битола денес ќе се протестира против монтираните процеси на политички прогон, малтретирања и изживување.

-Ве инфомираме дека во знак на револт и протест против уривањето на демократијата и правната држава, против монтираните процеси на политички прогон, малтретирања и изживување, Ве информираме дека денес  20.12.2017 од 16:00 -18;00 часот  достоинствено и мирно ќе ја блокираме раскрсницата кај место викано “Гроздот” во Битола, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ во Битола.