Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Проекти

info6

Ученикот од Полска Јулиус Фам е најдобар учесник на Јуниорската балканска олимпијада по информатика, која се одржа од 14 до 19 септември во Охрид. За најдобар официјален учесник е прогласен Романецот ...

pp6

Под мотото „Првата помош во услови на мигрантска криза“ денеска во Крива Паланка ќе се одржи 24. Државен натпревар на екипите по прва помош.

struga6

Поддршка за развој на руралниот туризам во струшкиот регион и прикажување на убавините на Струга и околината е целта на проектот „Промоција на потенцијалите за развој на руралниот туризам - Руралн ...

Zeleni-Idei-50

Асоцијација за развој на нови опции (АРНО) во соработка со Фондот на Браќата Рокфелер објави Конкурс за идеи/проекти за зелени б ...

eden

 

Доца е самохрана мајка, која што живее во трошна куќа во Кисела Вода. Има прекрасна ќерка која завршува петто одделение ...

  • 24 часа