Скопје

„Аеродром во моето срце“: Наместо решение за загадениот воздух, од Златко Марин ќе добиеме тешка манипулација

(ФБ статус на Аеродром во моето срце)

Златко Марин заедно со неговите партиски профитери последниве неколку денови интензивно ја прскаат мерната станица во Лисиче со цел да покаже помало присуство на пм10 честичките. Заради нивната неспособност и криминоген ум почнале да размислуваат и за нејзино преместување. Со оваа багра од луѓе наместо решение ќе добиеме тешка манипулација. Нека ни е господ на помош Аеродромци!