Скопје

Утре без вода делови од улиците Аминта 3-ти и Наум Наумовски- Борче

Од скопскиот водовод известуваат дека на ден 20.12.2017 година, поради замена на затворач ф-80мм на раскрсница на ул.Аминта 3-ти со ул.Наум Наумовски- Борче ќе има прекин на водоснабдувањето.

Водоснабдувањето ќе биде од 9 часот до завршувањето на работите на делови и на двете улици.

Телефон за информации: 023073010