Познати

Мало девојче го посрамоти принцот Вилијам, а целиот свет е воодушевен од неговиот гест (ВИДЕО)

Откако на британската телевизија ITV1 е прикажана забавната програма „Royal Variety Performance“, гледачите ширум светот ги воодушеви сцена од принцот Вилијам, која на барање на децата и водителката, станал и одглумил дека галопира.

Имено децата кои настапуваа на сцената галопираа, па откако настапот заврши едно од девојчињата го замоли „Ве молам господине, може ли да галопирате со нас“, а тој од кралската ложа стана и го направи тоа.

Целиот свет е воодушевет од овој гест на Вилијам, погледнете го: