Познати

Стигнаа резултатите од обдукцијата- синот на Жика ќе биде кремиран во сабота

Сопругата на актерот Срѓан Жика Тодоровиќ, даде изјава за смртта на синот Дејан (3), кој синоќа почина во семејниот дом на Врачар, а сега стигнаа и резултатите од обдукцијата која е направена изутринава.

Ана Тодоровиќ потврдила дека причината за смртта е престанување на работата на срцето.

-Резултатите на обдукцијата потврдија дека смртта настанала откако срцето престанало да работи. Рекоа дека станува збор за ненадејна смрт, низ солзи потврдила сопругата на Жика и додала:

-Ние сме агностици, Дејан ќе биде кремиран во сабота, додала Ана.