Курир со своја Андроид апликација
sajtnagodinata.mk
Освежено 15:32:31
Четврток, 29 Јануари 2015
Вести денес: 8

spacer

spacer

horoscopes_banner-980x100
Рак
Неделен хороскоп од 20.06.2011 до 26.06.2011

Рак 22.6. - 22.7.

ѕвезди

Љубов: Иако често се вели дека понекогаш вистината боли не значи дека мора да биде толку брутално искрени, и да им сервирате некои нешта од вашиот живот, бидејќи сакате да се прилагодите на подобра и посветла иднина. Прифатете се себеси какви што сте и отфрлете го постојаното споредување и мерење на сопствената вредност. Прифатете ја љубовта која ви е понудена, слушајте го срцето, а не разумот.

Кариера: Ако оваа недела сте сопствен критичар, променете го вокабуларот и земете малку воздух. Ќе размислувате околу некоја работа која се ближи пред крајот. Ако пронајдете сила во себе можете и успешно да ја завршите. Бидете темелни, но истовремено и брзи.

Здравје: Умереноста е клучен збор оваа недела, особено во храната и пијалокот.