Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Хавиер Моја, агентот на Алберт Морено, рече дека Реал Мадрид е заинтересиран околу фудбалерот на Ливерпул.

spanija-500

Морено призна дека е незадоволен што не е стандарден кај Брендан Роџерс, како и да е, го заслужи најдобриот избор од доаѓањето на Јирген Клоп.

„Логично е тимовите да се распрашуваат за таков фудалер“, вели искусниот агент на Морено.

„Најдобрите тимови на Шпанија, како и некои други го повикуваат“, додава шпанскиот агент.

„Како и да е, Ливерпул е голем клуб и би можел да успее со Јирген Клоп“, нагласува Шпанецот.

„Морено има договор со нив и прв се прашува каде ќе ужива во фудбалот“, истакнува Шпанецот.

 

Спонзорирани линкови

  • 24 часа