Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Бизнис

evropa6

 

Околу четвртина од Европејците, односно 123 милиони луѓе живее во сиромаштија, додека само еден отсто најбогати ја поседува третината од европското богатство.

biznis.jpg160

Најновите истражувања покажаа дека во просек околу 66% од вработените се всушност незадоволни од својата плата. Тоа значи дека доколку Вие не сте задоволни, тогаш колегата кој седи покрај Вас во канцела ...

  • 7 дена