Вести

ФОТО: Фатен гулаб со ранче полно дрога

Цариниците во Кувајт фатиле гулаб со мало ранче полно со дрога прицврстено на неговиот грб, кога се обидувал да прелета преку границата од Ирак.

Гулабот бил фатен на граница со 178 пилули во ранчето залепено на грбот.

Користењето на гулаби за шверц на дрога не е ништо ново, но моментот со ранчето е навистина новитет за шверцерите на наркотици.

gulab