Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

 

Едно лице загина во експлозија во близина на метро станица во Истанбул. Несреќата била предизвикана од експлозија на трансформатор, пренесе БТА.

istanbul

Претставник на општината изјави дека возовите во метро станицата Бајрампаша биле запрени, откако одекнала силната експлозија. 

На местото на експлозијата се наоѓаат полициски сили, противпожарни служби и итна помош. Целото место е изолирано со полициски кордон. 

Спонзорирани линкови

  • 7 дена