Освежено 16:14:25
Недела, 25 Јуни 2017

Терористичката група Исламска држава е една од најактивните на интернет и воопшто не се плаши од фактот дека покажува различни борбени маневри во мрежата.

id0borec

Терористите често покажуваат жртви и извикување „Алах е голем!“ во своите видеа.
Краткото видео ќе покаже што се случува, додека терорист позира со РПГ, додека негов пријател снима видео. 

 

Спонзорирани линкови

  • 7 дена