Мицкоски: После катастрофалните политики во изминативе месеци, владата на СДС продолжува да манифестира незнаење и уништување на македонската економија

Вести

После катастрофалните политики во изминативе повеќе од 6 месеци, владата на СДС продолжува да манифестира незнаење...