Илиоски на средба со граѓаните: Идејата ни е да направиме општинско собрание за да ги слушнеме идеите, предлозите и проблемите на Битолчани

Вести

-Ова е пример за покажување на транспарентност на нас како кандидати за советници и за градоначалник и така и планираме...