Груевски во Куманово: Ќе понудиме решенија на следните локални избори кои ќе ги решат проблемите на кумановчани затоа што заслужуваат подобро

Вести

-Се пожалија на урбаниот и сообраќаен хаос, и редици други проблеми од реалниот живот. Ние ќе понудиме решенија...

СДСМ потврди дека во Куманово ќе се градат згради и населби за мигрантите, заедно со нивно вработување- советниците на СДСМ гласаа против граѓански референдум

Вести

ФОТО: СДК.мк Советот на Општина Куманово ја отфрли иницијатива за распишување референдум против изградба на станови...