Груевски повторно со граѓаните на протест: „Итно пуштање на слобода на сите лица кои се опфатени со овој класичен политички прогон“

Вести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и оваа вечер, како и претходните, присуствуваше на протестот пред Министерството...

Груевски: Се уште се трага по убиецот на Јанушев, а не се знае дали ќе се стигне до вистинскиот нарачател, за кој се збори дека е близок до власта

Вести

На денешниот протест организиран од страна на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, пред граѓаните, кои се собраа околу 15.000,...