Јаковлевски: Тоа што патриоти се во затвор, а убијците од Смилковско на слобода е цинична и селективна правда на хунтата на власт

Вести

На протестот организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда денеска пред граѓаните се обрати Мане Јаковлевски....

ВМРО-ДПМНЕ: Политички монтираното обвинение за тероризам да биде повлечено, денес нови блокади и протест во 18 часот пред Министерство за правда

Вести

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека притворот за уставобранителите мора да биде прекинат, а политички монтираното обвинение...