сабота, 18. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Дел од Скопје утре ќе остане без вода

Дел од Скопје утре ќе остане без вода

На ден 12.12.2022 поради дефект во шахта Ф-2 на ул. „Разловечко Востание“ бр.22, во населба Карпош 4, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците: „Разловечко Востание“, „Волгоградска“, „Вич“, „Соле Стојчев“, „Желево“ и „Трифун Бузлев“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до санирање на дефектот.