понеделник, 6. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Голем пожар во железничката станица во Нотингем

Огнени јазици се закануваат од покривот на зградата и брзо се прошируваат низ целиот објект.
Голем пожар во железничката станица во Нотингем

Голем пожар ја затвори железничката станица во британскиот град  Нотингем.

Огнени јазици се закануваат од покривот на зградата и брзо се прошируваат низ целиот објект.

Поради густиот чад, зградата на станицата е евакуирана, а сообраќајот во прекин. Со огнената стихија се борат повеќе од десетина противпожарни екипи.