четврток, 30. ноември 2023. Вести денес: 0
home Вести

Ветрот ги расфрлуваше на сите страни: Останаа заробени на жичарата сред морничаво невреме во Австрија (ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО)

Силните ветрови изненадно ја застанаа жичарата.
Ветрот ги расфрлуваше на сите страни: Останаа заробени на жичарата сред морничаво невреме во Австрија (ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО)

На интернет се појави застрашувачко видео кое настанало во Австрија во моментот додека беснееше невремето Елеонор.

На снимката се гледа како неколку луѓе останале заглавени во жичарата во австрискиот ски ценат Ворарлберг.

Силните ветрови изненадно ја застанаа жичарата, а можеа да се видат нозе и скии како висат од отворените седишта додека невремето беснее.