тв 21
Пронајдени се 18 резултати на тема „тв 21“
Вести
Владата повторно згреши, пуштила погрешен листа со фирми кои ја злоупотребиле владината помош
На списокот со фирми што зеле државна помош за плати на вработените, а не им ги исплатиле, за кратко се најде и „Телевизија 21“, па беше...
Вести
Мицкоски: Исплатените хонорари во СЈО се кривично дело, но обвинителите молчат
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата „Клик плус“ на телевизија 21 синоќа истакна дека Специјалното јавно обвинителство...
Вести
ВИДЕО: Ахмети удираше на маса во студиото на ТВ 21, лут зошто Албанците не биле обединети
По завршувањето на лидерската средба во Вила Водно, вчера претседателот на ДУИ Али Ахмети гостуваше во емисијата Клик плус на ТВ 21 каде...
Вести
ТВ21 со реакција на демантот на СДСМ, ТВ21 ќе продолжи да известува за проблемите на граѓаните
Нашата емисија „Click Plus одаја“, вчера во живо од Арачиново ги пренесуваше маките на тамошните жители и изборните верувања кои не се реализирани.
Како,...
Вести
Силјановска: Спротивно на Европската конвенција за човекови права беа следени членови на моето семејство и бев нападната на основ на пол и возраст
Дури и во првичниот извештај на ОБСЕ/ОДИХР стои забелешката за атакот врз мене и наместо да се радуваат дека има кандидат жена, тие атакуваат...
Вести
МАН: Осуда за нападот врз екипата на ТВ21, без одлагање да се санкционираат насилниците
Македонската асоцијација на новинари МАН остро го осудува нападот, заканите, заложништвото и попречувањето на екипата на ТВ21 да си...
Вести
ВМРО ДПМНЕ најостро го осудува нападот и малтретирањето на новинарската екипа на ТВ 21
ВМРО ДПМНЕ најостро го осудува нападот и малтретирањето на новинарската екипа на ТВ 21. Насилното внесување на новинарската екипа во...
Вести
Мицкоски вечерва во 21:30 гостин на ТВ 21
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, вечерва ќе гостува во телевизија ТВ 21.
Емисијата „Клик плус“ во која тој ќе биде гостин започнува...
Вести
Нема учебници за стручни предмети, а МОН советува истите да се симнат од интернет
Причините за тоа што нема учебници за дел од стручните предмети најчесто се предолгите постапки во процесот на изработка и одобрување...
Вести
Ѓорчев на ТВ 21: Младите и неопределените ја губат довербата во Владата, подготвуваме сериозна програма
Програмата на СДСМ која што е за жал една од поголемите лаги во поновата македонска историја и таму директно како што велеа во програмата...
Вести
Мицкоски: Функционери на СДСМ ја палеа амбасадата на САД, не од ВМРО-ДПМНЕ
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата на „Клик Плус“ на ТВ „21“ рече дека припадници на неговата партија никогаш не...
Вести
Мицкоски: Власта тоне во криминал, а Заев вели „ако ги сменам нема со кого да работам“
Во вечерашното гостување во емисијата „Клик плус“ на ТВ21, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски истакна дека владата на СДСМ...
Вести
Мицкоски: Потешко никогаш не се живеело, економијата е на дното, потези на Владата претставуваат цивилизациски шок
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вчера беше гостин во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21. Тој во ова гостување говореше за...
Вести
Мицкоски: Цивилизациски шок е прославата на Владата за автопатот кој не го изградија
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во „Клик Плус“ на телевизија 21 се осврна и на отворањето на автопатот...
Вести
Мицкоски: Органите на државата се уште немаат одговор на министерот Нухиу кој тврдеше дека на 27 април имало вооружени групи од Чаир подготвени да тргнат кон Собранието
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во неговото гостување во емисијата „Клик плус“ на ТВ21 зборуваше за настаните од 27...
Вести
Мицкоски: Извештајот на Стејт Департментот констатира дека Македонија денес е заробена држава
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во „Клик Плус“ на телевизија 21 кажа дека разликата меѓу оваа опозиција...
Вести
Мицкоски: Ме сретнуваат луѓе и ми велат потешко од сега не се живеело никогаш
Она што можам сега да ви го кажам е дека на дневна основа сретнуваат десетици луѓе кои ми приоѓаат на улица, дел од нив ми се претставуваат...
Вести
Мицкоски: Поради злоупотребите направени при покренување на обвинението за 27 април, најмалку што може Спасовски е да си даде оставка
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во „Клик Плус“ на телевизија 21 се осврна и на настаните во...