влез во земја

Пронајдени се 10 резултати на тема „влез во земја“
Вести

ИМАЈТЕ ГО ОВА НА УМ АКО ПАТУВАТЕ ВО ГРЦИЈА: Се менуваат правилата за внатрешноста во земјата, за влез остануваат исти

Актуелните мерки и правила за патување во Грција, односно задолжителниот европски сертификати за Ковид-19, поврзан со вакцинација, прележана...
Вести

БУГАРИЈА СО НАЈСТРОГА ЗАБРАНА ЗА ВЛЕЗ – Македонците ниту со вакцина, ниту со тест нема да можат да влезат во соседната земја, а еве од кога!

Поради влошената епидемиолошка ситуација во Република Бугарија и во Европа, согласно најновата одлука на бугарското Министерство...
Вести

Важна вест за сите Македонци кои сакаат да патуваат во Германија, Грција или Австрија: Земјите воведоа нови мерки за нашите граѓани, еве кои се тие

Република Северна Македонија не се смета повеќе за Ковид “ризична област” во Сојузна Република Германија. Со најновата одлука на германските...