8 март
Пронајдени се 51 резултати на тема „8 март“
Живот и стил
Утре е 8 Март, Меѓународниот ден на жената- еве што треба да знаете за овој ден
Утрешниот ден 8. март е познат како меѓународен ден на жената. Главно се одбележува со подарување кон своите најблиски од женскиот пол,...
Живот и стил
Со овие подароци нема да згрешите: Што сакаат жените за 8-ми Март?
Без разлика дали една жена го празнува 8 Март или не, таа ќе биде среќна доколку партнерот ѝ приреди мало изненадување.
Ова се неколку...
Живот и стил
Во пресрет на 8-ми Март, меѓународниот ден на жената- еве што треба да знаете за овој ден
8- ми Март е познат како меѓународен ден на жената. Главно се одбележува со подарување кон своите најблиски од женскиот пол, меѓутоа историјата...
Живот и стил
Овие трикови ќе ви требаат по 8. Март: Како цвеќињата подолго време да ви бидат свежи?
Како цвеќињата подолго време да ви бидат свежи? Ова се некои трикови кои ги користат и во цвеќарниците.
Розите, каранфилите и хризантемите...
Живот и стил
Во пресрет на 8-ми Март, меѓународниот ден на жената- еве што треба да знаете за овој ден
8- ми Март е познат како меѓународен ден на жената. Главно се одбележува со подарување кон своите најблиски од женскиот пол, меѓутоа историјата...
Живот и стил
Во пресрет на 8. Март: Еве идеи што да подарите
Без разлика дали една жена го празнува 8-ми Март или не, таа ќе биде среќна доколку партнерот ѝ приреди мало изненадување.
Во пресрет...
Живот и стил
Вредносни ваучери од dm – совршен подарок за 8. март!
Во пресрет на 8. март, Ви нудиме едноставен и брз начин да дојдете до соодветен подарок, независно дали станува збор за деловни партнери...
Вести
Петрушевска до Џафери: Родилка остана без органи а вие честитате 8. март, фатете се за работа и превземете одговорнос
Ви благодарам, но да си ги чувате поклоните‼️ Ги вратив до г.Талат Џафери. Фатете се за работа и превземете одговорност. Жена, родилка...
Познати
Карлеуша се пофали што доби за 8-ми март: Од овој мистериозен подарок на сите ќе им потечат лиги, но не откри од кого е (ФОТО)
Дивата Јелена Карлеуша по повод денот на жената, 8-ми Март покажа дел од своите подароци кои ги доби.
Таа се пофали со прекасно огромно...
Вести
Мицкоски: Жените се столб во семејството, во општеството и нивниот придонес кон одлуките, политиките и законите гради подобра иднина за сите
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски упати честитка по повод 8. Март, Меѓународниот ден на жената.
-Меѓународниот ден на жената се...
Живот и стил
Овие трикови ќе ви требаат по 8. Март: Како цвеќињата подолго време да ви бидат свежи?
Како цвеќињата подолго време да ви бидат свежи? Ова се некои трикови кои ги користат и во цвеќарниците.
Розите, каранфилите и хризантемите...
Општини
Младите џентлмени од Берово
Со каранфили во рацете и насмевки на лицата младите активисти од УМС при ОК ВМРО ДПМНЕ од Берово, денеска на припадничките од понежниот...
Вести
Денеска е 8 Март, Меѓународниот ден на жената – еве што треба да знаете за овој ден
Денешниот ден 8. март е познат како меѓународен ден на жената. Главно се одбележува со подарување кон своите најблиски од женскиот пол,...
Вести
Во понеделник Марш за женски права – Држава што не постапува е држава што силува
Платформата за родова еднаквост во понеделник на 8 март, 2021 година, по повод Меѓународниот ден на жената, со почеток во 15.00 часот од пред...
Живот и стил
Во пресрет на 8. Март: Еве идеи што да подарите
Без разлика дали една жена го празнува 8-ми март или не, таа ќе биде среќна доколку партнерот ѝ приреди мало изненадување.
Ова се неколку...
Живот и стил
Се ближи 8.Март: Што да ѝ подарите според нејзиниот хороскопски знак?
Се ближи 8.Март, а доколку немате идеја што да подарите еве неколку предлози.
Огнени знаци: Овен, Лав, Стрелец
Пред да тргнете да купувате...
Вести
Вредносни ваучери од DM – Совршен подарок за 8. март
Во пресрет на 8. март – Денот на жената, ве запознаваме со можноста на едноставен и брз начин да дојдете до соодветен подарок, независно...
Живот и стил
Овие трикови ќе ви требаат по 8-ми Март: Како цвеќињата подолго време да ви бидат свежи?
Ова се некои трикови кои ги користат и во цвеќарниците.
Розите, каранфилите и хризантемите сакаат многу вода. Лалињата и герберите можат...
Хороскоп
Што да ѝ подарите за 8. Март според нејзиниот хороскопски знак?
Огнени знаци: Овен, Лав, Стрелец
Пред да тргнете да купувате подарок за огнените дами, добро слушајте за што зборуваат, што сакаат и планираат...
Вести
Белгија: Прв осмомартовски штрајк на жените
Жените во Белгија, првпат во историјата, одлучија да го одбележат осми март со штрајк од работа, јави дописникот на МИА од Брисел.
Иницијативата,...