ТВ и Филм

ТВ и Филм

ПРЕТПЛАТАТА ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ ИСТА – доаѓа големо разочарување за тие што се „зависници“ од Нетфликс!

Нетфликс наводно има намера да ја зголеми цената на своите претплати, според познавачи, неколку месеци по завршувањето на штрајкот...