Скопје

Скопје

Членовите на Надзорниот и Управниот Одбор на Водовод, со поддршка за Претседателот на УО, кои денес заедно со него беа нападнати во просториите на претпријатието

Членовите на Надзорниот и Управниот Одбор на ЈП Водовод и канализација-Скопје, реагираа на денешните напади врз нив и претседателот...
Скопје

Митески: Зелената обврзница со која треба да се реализира изградбата на градинки и училишта во Аеродром седи во фиока на Ковачевски

Нема крај на опструкциите и штетата која СДСМ и политичките партии од власта ја прават на државата. Република Македонија освен што ја...