четврток, 9. ноември 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Без вода дел од корисниците на улица „Марко Орешковиќ“

Без вода дел од корисниците на улица „Марко Орешковиќ“

Без вода утрово од 9:15 часот се дел од корисниците лоцирани  на ул.„Марко Орешковиќ“.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка ф 1“ на ул.„Марко Орешковиќ“ бр.84.

Корисниците ќе бидат без вода додека не се санира дефектот.