Твитови

Твитови

Не паметам никогаш толку убиства и насилен криминал, а Спасовски ќе не убедува имало најниска стапка на криминал

Не паметам никогаш толку убиства и насилен криминал по улиците на Скопје а Оливер Спасовски ќе не убедува имало најниска стапка на криминал. Не...
Твитови

„Украина да ни ги врати тенковите, и требаат на ЕВН за да наплати струја“, „Wagner се ангажирани за Слупчане“

Жителите на Слупчане, за да ги спречат екипите на ЕВН да влезат во селото да постават нов систем за мерење на потрошената струја, запалија...