сабота, 4. ноември 2023. Вести денес: 70
home Твитови

Не паметам никогаш толку убиства и насилен криминал, а Спасовски ќе не убедува имало најниска стапка на криминал

Не паметам никогаш толку убиства и насилен криминал, а Спасовски ќе не убедува имало најниска стапка на криминал

Не паметам никогаш толку убиства и насилен криминал по улиците на Скопје а Оливер Спасовски ќе не убедува имало најниска стапка на криминал.