понеделник, 6. ноември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Ако може Украина да ни ги врати тенковите… И требаат на ЕВН за да наплати струја во Слупчане

Ако може Украина да ни ги врати тенковите… И требаат на ЕВН за да наплати струја во Слупчане

Ако може Украина да ни ги врати тенковите… И требаат на ЕВН за да наплати струја во Слупчане.

Фала.