недела, 5. ноември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Не разбирам зошто ја замаглиле?

Не разбирам зошто ја замаглиле?

Не разбирам зошто ја замаглиле?
Напротив , вакви личности јавно треба да бидат објавени како лош пример но и поука за сите останати.