недела, 5. ноември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Што направија со брзата истрага за Онкологија? Срам да ви е

Што направија со брзата истрага за Онкологија? Срам да ви е

Што направија со брзата истрага за Онкологија?
Еден прес немаше за јавноста.
Срам да ви е.