недела, 5. ноември 2023. Вести денес: 0
home Твитови

Нема што нема, e јбг дојде живот

Нема што нема, e јбг дојде живот

Парно нема.
Учебници нема.
Правен систем нема.
Пари нема.
Нема што нема.
Е јбг дојде живот!