Технологија

Технологија

„Мета“ предлага месечна претплата за европските корисници на Фејсбук и Инстаграм, доколку не сакаат реклами

„Мета“ денеска објави дека од ноември ќе понуди платени претплати за Европејците за да можат да користат Фејсбук и Инстаграм без реклами,...
Технологија

ЌЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ УШТЕ ДЕНЕС: Платформата X воведе уште две нивоа на претплата, еве колку чинат и што нудат

Дали ви беше прескапо да плаќате осум евра месечно за X Premium? Платформата на Маск сега нуди уште две нивоа на претплата, едното за три,...